Sunday, September 12, 2010

Restaurant Enterprise Multiplier

cake buckwheat cake

Hello,

after a long and deserved (: p) summer break we continue with the recipe. We start with a delicious cake that makes you want to mountain hut:)



Ingredients: medium-large eggs
-6 gr soft butter

-200 -250 -250 gr gr sugar
wheat flour buckwheat (found in supermarkets)
-250 gr almond flour (I recommend di prendere le mandorle intere e tritarle nel mixer, restano più granulose e la torta è più buona :) ...altro consiglio: prendete quelle intere con ancora la pellicina marrone scuro, perchè altrimenti quando si frullano il latte delle mandorle bagna troppo l'impasto)
-1/2 bustina di lievito
-marmellata di lamponi (l'originale vuole quella di mirtilli rossi)
-zucchero a velo

Preparazione:
Frullate le mandorle nel mixer xosì da ottenere una granella fine, ma se rimane qualche pezzetto più grosso va bene. Mettete da parte la farina così ottenuta.
Tagliate il burro a tocchetti piccoli e mettelo nel mixer con lo zucchero e frullate finchè non diventa una crema.
Add 1 egg at a time and date each voltac a puree. Set aside the egg whites until stiff then you have to assemble.
After adding all the eggs, slowly add the 2 flours mixed with yeast and blend more.
Now whisk the egg whites with a pinch of salt (should be almost like whipped cream!).
After that pour the egg-flour-butter mixture into a bowl and gradually add the egg whites stirring from the bottom up to incorporate more air.
Once blended well together turn the oven to 180 degrees, pour the mixture into a pan of 28 cm in diameter covered with baking paper and bake for 35 minutes. Once ready leave
cool, cut it in half lengthwise and fill with jam lammponi. Recompose the cake, sprinkle with icing sugar GNAM e. ..!

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